Krukowiak fronttartályok

Krukowiak fronttartályok több űrtartalomban kedvező áron,garanciával közvetlenül a Magyarországi forgalmazótól.

- 600, 800, 1100 és 1500 literes kivitelben kaphatóak.

Az elülső tartályok használatának előnyeiről senkit sem kell meggyőzni, nem csak a függesztett permetezőgép kapacitásának növelésére adnak lehetőséget, aminek köszönhetően növelhető a kezelések hatékonysága, hanem kiválóan alkalmas egyensúlyba hozza a súlyelosztást a traktor elején és hátulján. A szerelt permetezővel végzett kezelések számos előnnyel járnak, többek között csökkenti a zúzott növények területét a fordulókon, és sokkal kényelmesebb a manőverezés, mint egy vontatott permetezőgépnél. A kezelés során azonban a traktor hátulját folyamatosan terheli a permetezőgép súlya és a tartályában lévő permetlé. Gyakorlatilag a traktor elejét kell megrakni, erre a szerepre az elülső tartály tökéletesen megfelel, miközben növeli a permetező lehetőségeit.
A KRUKOWIAK elülső tartályok műanyagból készülnek, aminek köszönhetően a tartály könnyű, sérülésálló és könnyen tisztítható. Ezen kívül az egyik blokkban van még egy tartály a tiszta víznek és a kézmosáshoz. Ezek a tartályok szilárd vázra vannak felszerelve, és a traktor elülső hárompontos felfüggesztésére alkalmasak.
A tartályok két fő felszerelési változatban kaphatók. Leggyakrabban elektromos szivattyúval (12 V) hajtott hidraulikus keverővel szerelt változatban kerül forgalomba. Az elektromos szivattyú csak a keverőmű meghajtására szolgál. A permetezőhöz való csatlakozás két csatlakozással történik, amelyek lehetővé teszik a folyadék mindkét irányban történő áramlását. A munkafolyadékot a főtartályban készítik elő, majd a folyadékot az elülső tartályba szivattyúzzák. Miután elkészítette a következő folyadékadagot a fő tartályban, a készlet használatra kész. Ha a kezelés során folyadék a fő tartályban van, állítsa le és pumpálja ki a folyadékot az elülső tartályból. A szivattyúzás a permetező folyadékszivattyújával történik, a folyadék egyik tartályból a másikba való szivattyúzási sebessége a szivattyú hatékonyságától függ.
A második változatban az elülső tartály saját hidraulikus hajtású folyadékszivattyúval és mágnesszelep blokkal van felszerelve, aminek köszönhetően vezetés közben is lehet szivattyúzni a munkafolyadékot.
Mindegyik változatban az első tartály hidraulikus keverővel, LED-es útvilágítással, száraz folyadékszint-jelzővel és leeresztő szeleppel van felszerelve.

Lízing 10%+ÁFA önerőtől.
Házhoz szállítás az Ország területén.
Keressen bennünket kedvező ajánlatunkért.

Tel.:+36 70 321 6023


0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 0 Ft