Magyar Falu Program

Beadási idő: 2021. május 11. - 2021. június 10. 

Ajánlatkérési elérhetőségek:

agrogepek.info@gmail.com

Tel.:+36 70 321 6023

2020. évi végrehajtásáról szóló 1043/2020. (II. 17.) Korm. határozat alapján Magyarország területén működő 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települési önkormányzat(ok) ( a továbbiakban: önkormányzat) számára

A projekt keretében támogatható tevékenységek
Önállóan támogatható tevékenységek Belterületi utak, közterületek kezelését, karbantartását, rendszeres felújítását biztosító:

  • Erőgépek, munkagépek (pl. traktor, kompakt rakodó);
  • Ágaprító gépek beszerzése;
  • Kisebb gépek, eszközök (pl. fűnyíró, sövényvágó, magassági ágvágó, fűkasza, láncfűrész, fúró, áramfejlesztő, traktorra homlokrakodó, sarokcsiszoló, hegesztőgép, fúró, kompresszor), és azok rendeltetésszerű használatához elengedhetetlen tartozékaik.

A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam
A projekt fizikai befejezésére a Támogatói Okirat kézbesítésétől számított legfeljebb 12 hónap áll rendelkezésre, de legkésőbb 2022. december 31
A pályázat benyújtásának feltételei
Jelen kiírásra pályázatot nyújthatnak be:
  • Helyi önkormányzati költségvetési irányító és költségvetési szervek (GFO 321) esetén : azok a települések, ahol az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2020. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.
  • Helyi önkormányzatok társulása (GFO 327) esetén : azok a társulások, amelyek a fejlesztés helye szerinti tagtelepülésének az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2020. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.

A pályázat benyújtásának határideje és módja
A pályázatot kizárólag elektronikus úton , a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) által a Magyar Falu Program (a továbbiakban: MFP) végrehajtására létrehozott és üzemeltetett elektronikus benyújtó felületen keresztül lehet benyújtani. A pályázatot benyújtó önkormányzatnak/társulásnak rendelkeznie kell hivatali kapuval ; a kapcsolattartás kizárólag elektronikus úton történik.
Jelen kiírás keretében a pályázatok benyújtására 2021. május 11. és 2021. június 10. között van lehetőség.
A pályázat módosítására a benyújtást követően nincs lehetőség
A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege 15 millió forint