LUCY hidraulikus,automata kitérős sorművelő

LUCY - egy innovatív, hidraulikus meghajtású automatikus oldalsó kapa a gyümölcsfák és bogyósültetvények hatékony gyomirtására szolgál. Sikeresen alkalmazható olyan gyümölcsfák és cserjék számára, mint: almafák, körtefák, szilva, cseresznye, díszfák, szőlő, arónia bokrok, áfonya, málna, ribizli, vadrózsa és még sokan mások.

  • Innovatív megoldás a sorok közötti és a növények közötti gyomok leküzdésére: a hidraulikusan állítható szélesség lehetővé teszi az automatikus LUCY oldalkultivátor használatát különböző sorszélességű növényekben. Az ültetvény körülményeitől, a gyomok nagyságától vagy a talaj keménységétől függően a készülék "karmokkal" vagy "tőrökkel" felszerelt gyomfejeket használhat.
  • Legnagyobb gyomlási pontosság: a forgó fejek a gyomokat a fák között lévő mezei övben szabályozzák. Amikor a csomagtartóra ütköznek, automatikusan eltávolodnak tőle, és miután megkerülik az akadályokat, visszatérnek korábbi helyzetükbe. Ez a megoldás elkerüli a növények károsodásának kockázatát.
  • Nagy teljesítmény és biztonságos üzemeltetés kezelő nélkül: A LUCY automatikus oldalkultivátor hidraulikus meghajtású és a traktor vezetőfülkéjében elhelyezett elektromos konzol vezérli.
  • Lehetőség a gyomirtó szerek kezelésének teljes kiküszöbölésére: az automatikus LUCY oldalsó kapa lehetővé teszi a gyomirtó szerek használatának jelentős csökkentését vagy akár felhagyását a gyümölcsösök termesztésében, biztosítva ezzel a gyomirtás leghatékonyabb hatékonyságát.
0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 0 Ft