TELMA kitérős facsík permetező

TELMA kitérős facsík permetező gyümölcsösök fák lombkorona alatti gyomirtására hivatott. A gerenda a bogyós ültetvények bokrok alatt történő permetezésére is használható.


o Hidraulikus emelés/süllyesztés
o Hidraulikusan állítható szélesség
o Elektromos szeleppel felszerelt
o támasztó talpak
  • A TELMA gyümölcsöskert gyomirtó nyalábja a mezőgazdasági traktor elején függesztve van, és bármilyen permetezőből táplálható, a kábellel a vezérlőszelephez csatlakozik. Az emelő- és szórórendszer hidraulikus tömlői a traktor hidraulikus gyors csatlakozóihoz vannak csatlakoztatva. A hidraulikus rendszer lehetővé teszi a gém könnyű szállítási helyzetbe emelését, például fordulón, a traktor vezetőfülkéjének elhagyása nélkül.

  • A TELMA gerenda működő része oszcillálóan van felfüggesztve a csapágyrészhez képest. A forgó kerék, amely megfelel a törzs ellenállásának, megdönti a munkarészt, ami lehetővé teszi a permetezést a fatörzsön, és megvédi a gerendát a sérülésektől.

  • Három kiváló minőségű (szimmetrikus és aszimmetrikus) fúvóka van felszerelve rozsdamentes acél burkolat alá. Az elülső és a hátsó részen a védőelemet rugalmas, átlátszó köténnyel nyújtják le a földig, megakadályozva, hogy a permet szeles napokon sodródjon. A fedél elülső részének eltávolításával a permet szélessége jelentősen növelhető. 

További információért forduljon hozzánk bizalommal

+36 70 321 6023

0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 0 Ft