FKR talajmaró+bakhátkészítő 2-3-4 soros kivitelben

FKR talajmaró+bakhátkészítő 2-3-4 soros kivitelben közvetlenül a Magyarországi importőrtől.

Kiváló minőségű mukaeszköz,kedvező áron!                                                        

Szántás vagy altalajozás után azonnal használható. Az ilyen típusú gépek garantálják a legjobb termesztési feltételeket a zöldségnövények számára. Az a tény, hogy a munkamélység 21 cm és a gerincek frissen művelt talajból vannak kialakítva.
Az alakító tengely szétszerelése és a bilincsek részeinek késekkel történő szétszerelése után burgonya sorközi termesztésénél használható. Érdemes megjegyezni, hogy nemcsak a kések kivehetők, hanem a teljes bilincsek is, így akár 30 cm-es mélységig is megmunkálhatjuk a talajt.
A vágó fő eleme a forgórész, azaz a főtengely, amelyhez munkakéssel ellátott bilincsek vannak rögzítve. A rotor átmérője körülbelül 70 cm. A kések hossza 355 mm. A főtengelyt olajfürdőben üzemelő lánchajtómű hajtja (1 és 3/4 hüvelykes lánc). A vágó meghajtására sarokhajtóművet használnak. Ez az olasz Comer cég eredeti sebességváltója, amely megfelelő teljesítménytartalékkal lett kiválasztva a készülék hibamentes működéséhez. A gép túlterhelési tengelykapcsolóval ellátott teljesítményleadó tengellyel van felszerelve.
A vázszerkezet nagyon masszív. A vágó csuklós fülekkel rendelkezik a munkafogak tisztításához és állapotának ellenőrzéséhez. A munkamélység meghatározásához az elülső részbe két állítható támasztó kerék van felszerelve skálával. A rotor mögött profilok vannak, amelyek kezdetben gerinceket vagy medreket képeznek.
A gép második része a gerincképző henger, amely tömöríti és préseli a talajt, hogy gerinceket képezzen. Nyolc formázólappal rendelkezik, amelyek szabadon mozgathatók, hogy elérjék az elvárt munkatávolságot és gerincszélességet. A tengely hidraulikus hajtású. A vágórudakkal csatlakozik a vágóhoz, aminek köszönhetően kiegyenlíthető a pálya egyenetlenségei.

Műszaki adatok:
Típusok: FKR-2 soros FKR-3 soros FKR-4 soros
Munkaszélesség: 160 cm 240 cm 300 cm
Sortávolság: 75 cm 75 cm 75 cm
Maximális művelési mélység: 25 cm 25 cm 25 cm
A rotor forgási sebessége: 360 ford./perc 360 ford./perc 360 ford./perc
Szükséges TLT fordulatszám 1000 ford./perc 1000 ford./perc 1000 ford./perc
Szükséges traktor teljesítmény: 80 LE 110 LE 150 LE
Szükséges hidraulikus kapacitás: 40 l/perc 40 l/perc 40 l/perc
Súly:: 1100 kg 1550 kg 1750 kg

További információért forduljon hozzánk bizalommal.
Lízing 10%+ÁFA önerőtől.
Házhoz szállítás az Ország területén.

Tel.: +36 70 321 6023

0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 0 Ft