FORMER ribizli bokorvágó

A FORMER ribizlibokorvágót a bokorsorok vágására (alakítására) tervezték, V alakot adva nekik, és megkönnyíti a gyümölcs betakarítását. A bokrok alámetszése szintén hozzájárul a hozam növekedéséhez, különösen a vágást követő második évben. Az aljvágó használata jelentősen leegyszerűsíti a legigényesebb szakaszt, amely a cserjék kivágása. A felesleges hajtások kivágását a bokor közepétől kézzel kell elvégezni.

  • FORMER perselyvágó a mezőgazdasági traktor elejéhez van rögzítve, és a traktor belső hidraulikájából származó olaj hajtja.
  • A traktor alátámasztó felfüggesztési egysége, vagyis a konzol és a hidraulikus hengerrel ellátott oszlop a TEKLA gyomirtó gerenda közös eleme. Mindkét gépen felcserélhetően használható - így csökkentve a költségeket két gép vásárlásakor.
  • Az eszköz megrendelésekor meg kell állapodni a vágógép traktorhoz való rögzítésének módjáról. Hasonlóképpen, megrendeléskor adja meg a traktor hidraulikus szivattyújának teljesítményét. Ha az áramlási sebesség meghaladja a 35 l / min-t, akkor olajáram-szabályozót kell használni, vagy a trimmerben lévő motorokat ki kell cserélni.

További információért forduljon hozzánk bizalommal

+36 70 321 6023

0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 0 Ft