HUNIPER Vontatott szántóföldi permetezők

Kiváló minőségű,felső kategóriás MAGYAR gyártmányú vontatott HUNIPER szántóföldi permetezők.

- MGI vizsgás permetezők

- 18-24-27-30 méteres teljesen hidraulikus,paralelogramma emelés, önbeálló, lengés csillapított kerettel

- 2000-2500-3000-4000-5000 literes,16 mm falvastagságú tartállyal

- akár 3 méteres munkamagassággal

- EGYEDI IGÉNY SZERINT IS rendelhető

- 40%-al erősebb váz a hosszú táv érdekében

- minimális szerviz és alkatrész igény

- akár tandem kerekes kivitel

- Annovi Reverberi szivattyú

- vezérlések tetszőlegesen választhatóak

- 1+2 év gyártói garancia

- nem lengyel minőségű permetezők

- Lízing lehetőség kedvező feltételekkel

- Házhoz szállítás az Ország területén

További információért és ajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal

+36 70 321 6023


Extrém teherbírás...

A tökéletesen lefogatott, 16 mm vastag, extrém teherbírású műanyag tartályhoz rendeljen akár 21 méretes szórókeretet. A 40%-al erősebb váz a sietős vonulásokat és az intenzív munkavégzést nehéz körülmények között is bírni fogja.

Válassza permetezőgépét tandem futóművel és nullázza le a taposási kárt minimális talajnyomással. Simább futás extrém terepen is, nincs sodródás csak kiegyenlített szóráskép.

Kérje permetezőgépét igény szerinti vontatási magassággal és fix vonórúddal. Nincs rángatás, nincs borulás!

Az automata szakaszolást, mennyiség szabályozást és keretbillentést vezérelje a fülkéből, bármilyen meglévő rendszerrel vagy válasszon GPS alapú, vezeték nélküli vezérlést 7" vagy 10"-os kijelzővel is, integrált sorvezetővel és sok más okos funkcióval. Mi a MachineryGuide-ot ajánljuk.

A permetezőgép lelke

A Huniper permetezőgép egyedülálló keret kitámasztással rendelkezik, a hosszú rugalmas kitámasztó rúdnak köszönhető a a szórókeret lágy viselkedése manővereknél is.

A hidraulikus rendszerű keret emelése, nyitása és zárása a fülkéből történik.

A csapágyakon mozgó keret zsírzó pontjain egyszerűen karban tarthatja permetezőgépét, amit a gép minden munkavégzésnél meg fog hálálni.

A a váztól teljesen független, paralelogramma emelésű szórókeret rugós biztonsági csuklóval rendelkezik, ami megvédi az erősebb behatásoktól is, illetve lecsapódás gátló rugóval látjuk el, ami egyszerűen eltávolítható.

A szórókeret természetesen szórófej védelemmel van kialakítva, a hosszú élettartamot rozsdamentes szórócsövek garantálják.

Huniperrel a vegyszerbekeverés gyerekjáték lesz

Permetezőgépeinket Polmac vegyszerbekeverővel látjuk el, amely tökéletesen alkalmas folyékony, porított és granulátum állagú vegyszerekhez, illetve vízoldható tasakokban lévő vegyszerekhez egyaránt.

Munkavégzés alkalmával egy mozdulattal kényelmes magasságba állítható. A választó tömb segítségével két féle bekeverést is választhatunk. A vegyszerbekeverő alkalmas a vegyszeres kanna gyors elmosására is.

A permetezőgéphez 300 literes öblítővizes tartály tartozik, amivel egyszerűen átmosathatja a permetező tartályt és a vegyszerbekeverőt is, illetve még egy 15 literes kézmosó tartályt szerelünk fel a biztonságosabb munkavégzés érdekében.

A tartály feltöltése történhet a leeresztő csonkon keresztül is, ami tetszőleges csatlakozással rendelhető, a gyors és egyszerű feltöltés érdekében a tűzoltó csonkot ajánljuk. A permetezőtartály feltöltése történhet tetejéről is, ami könnyedén megközelíthető a lehajtható létrán keresztül.

A rendszer a membrán szivattyú gyári szelepén kívül, nyomáshatároló szeleppel is rendelkezik, ami lenullázza a túlnyomás kockázatát.

Rendelje permetezőgépét 6 dugattyús Annovi Reverberi membrán szivattyúval.

Opciók és extrák

Szeles időben is hatékonyan szeretne permetezni? Kérje permetezőgépét légzsák rendszerrel. Mivel állítható a levegő iránya, ezáltal vákumot képez a rendszer, így a fonákra való vegyszerezés megoldott és nincsen földre csapódás. Precíz és gyors munkavégzés az ültetvényeken is!

A fentieken kívül, kérheti Huniper permetezőgépét fékezett, önszabályozó légrugós futóművel a kényelem és a biztonság érdekében, egytengelyes és tandem kerékhez is, akár utólag szerelve.

A fokazatmentesen állítható nyomtáv, a közúti világítás természetesen alapfelszereltség, mint ahogy a nagy teherbírású tekerős támasztóláb és a kardántengely is.

Unja a sárgát? Válasszon, zöld, kék, piros, fehér, fekete vagy narancs színű permetlé tartályt és variálja a választható permetezőgép színekkel, amit kérhet zöld, piros, sárga, kék de akár fekete színben is.

Felszereltség

szórókeret emelés: teljesen hidraulikus, paralelogramma emelés
szivattyú: Annovi Reverberi 160, 185 vagy 250 liter/perc
Futómű (fokozatmentesen állítható) és kerekek egytengelyes, fékezetlen vagy fékezett és 9,5-42", 13,6-38" vagy 15,5-38" kerekek VAGY tandem, fékezett és 8,25-20" vagy 12,5-18" kerekekkel - önszabályozó rugózott futómű
szakaszolás: kézi, elektromos vagy automata
vegyszerbekeverő: Polmac 20, 35 vagy 50 literes
szórócső: műanyag vagy rozsamentes
szórófej: egyes vagy 3 állású (triplex)
Lechler szórófejek széles választéka
tartozékok: kardántengely, közúti világítás
egyéb: légzsák, keretbillentés, külön nyíló szórókeret, tekerős támasztóláb, LED szórókeret megvilágítás, integrált magasnyoműsú tisztító pisztoly 0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 0 Ft